Word lid

Een nieuwe sport beoefenen is altijd spannend. Ga ik het leuk vinden of niet? Wij vinden het belangrijk dat je eerst probeert of de rugbysport bij je past. Daarom bieden wij standaard een proeflidmaatschap aan voor 6 weken.

WAT MOET JE DOEN?

 1. Lees hieronder de omschrijving en voorwaarden.
 2. Klik hier om je in te schrijven!
 3. Vul alle gegevens is. Indien het gaat om een kind jonger dan 16 Jaar dan is de ouder/verzorger verplicht de gegevens in te vullen.
 4. Je kiest voor het soort Lidmaatschap
  1. Proeflid, voor een periode van 6 weken mag je alle trainingen meedoen zodat je tijd hebt om te bedenken of rugby ook jouw sport is
  2. Spelend lid, je wil graag volledig lid worden zodat je de trainingen en kan deelnemen aan de competitie.
  3. Recreatief (alleen voor senioren), je wilt heet wat rustiger aan doen. Trainen en af en toe een competitie wedstrijd (max. 6 wedstrijden).
  4. Touch, Touch rugby is een vorm waarbij er geen fysiek contact is tussen spelers. Het gaat vooral om behendigheid en inzicht. Een goede manier om fit en betrokken te blijven
  5. Donateur, Als je geen Rugby kan spelen maar wel een warm hart hebt voor de club, dan verwelkomen we je graag als Donateur.
  6. Vrijwilliger, Als je geen spelend lid bent, maar wel vrijwilligers activiteiten voor de club doet.
  7. Krasse Knar, Als je als oud speler betrokken wil blijven bij de club
 5. Ben je enthousiast? Geef dit dan gedurende of na de proefperiode aan door een mail naar de ledenadministratie van Rugby Club the Pink Panthers te sturen. Vervolgens zal er een lidmaatschap overeenkomst worden aangeboden. Als spelend lid, Recreant, Touch en Vrijwilliger, worden je gegevens doorgegeven aan de Nederlandse Rugby Bond (NRB). Wil je toch geen lid worden, dan worden vanzelfsprekend jouw gegevens verwijderd.
 6. De penningmeester stuurt vervolgens een contributienota via clubcollect.
 7. Welkom als lid van Rugby Club the Pink Panthers!

(* Recreatie lidmaatschap senior betekent dat je volledig mag meetrainen en mag deelnemen aan maximaal 6 competitie wedstrijden)

Proeflidmaatschap

Voor een periode van 6 weken mag je alle trainingen meedoen zodat je tijd hebt om te bedenken of rugby ook jouw sport is. Je hebt een stevig shirt nodig. Een lange trainingsbroek bij koud weer en bij voorkeur schoen met noppen. Vanwege veiligheid krijg je een mondbeschermer van ons. Wij vragen voor de proefperiode een kleine vergoeding.

Wat heb je nodig om rugby te spelen?
Om te rugbyen heb je naast een gezonde dosis lef een aantal spullen nodig, te weten noppenschoenen en een Club Tenue. Dit bestaat uit een rugbyshirt, rugbybroek en rugbysokken (tenue is aan te schaffen op de club). Daarnaast voor de trainingen een trainingsbroek en een stevig shirt.

VOORWAARDEN

Beëindiging lidmaatschap
Leden van Rugby Club the Pink Panthers zijn jaarlijks per 1 juli de contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd. Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Wil je jouw lidmaatschap opzeggen moet dit via de mail aan ledenadmin@rcthepinkpanthers.nl, voor 1 juni gebeuren. Indien na 1 juni wordt opgezegd ben je de contributie over het nieuwe/aankomende seizoen verschuldigd.

Contributie seizoen 2023/2024

Team Geboortejaar Basis bedrag per jaar Vanaf januari 2024
Senioren
2005 en ouder
€275,-
€145,-
Dames
2005 en ouder
€275,-
€145,-
Recreanten
2005 en ouder
€200,-
€100,-
Colts
2006 en 2007
€200,-
€100,-
Junioren
2008 en 2009
€200,-
€100,-
Cubs
2010 en 2011
€175,-
€80,-
Mini's
2012 en 2013
€175,-
€80,-
Benjamins
2014 en 2015
€175,-
€80,-
Turven
2016 en 2017
€175,-
€80,-
Koters/Guppen
2018 en 2019
€150,-
€70,-
Walking rugby
1998 en ouder
€125,-
€60,-
Krasse Knarren
1988 en ouder
€60,-
Touch Rugby
2005 en ouder
€200,-
€100,-
U20
€225,-
€110,-
Studentenkorting **
-20%
Gezinskorting **
-20%

Deze bedragen zijn inclusief de bondsafdrachten van de Nederlandse Rugby Bond.

** Mocht je in aanmerking komen voor deze korting, neem dan contact op met onze penningmeester: penningmeester@rcthepinkpanthers.nl
Je hebt alleen recht op deze korting na akkoord van de penningmeester.

Gym abonnement
Leden van Rugby is tijdens trainingsavonden vrij te gebruiken door onze leden. Voor de colts en senioren die naast de reguliere trainingsavonden meer willen trainen is er de mogelijkheid om een gym abonnement voor een jaar aan te schaffen. Voor slechts 120 euro krijg je een heel seizoen vrij toegang tot de gym via de zij ingang. Stuur om je aan te melden een email naar gym@rcthepinkpanthers.nl met daarin jouw telefoon nummer. Hierop krijg je een los betaalverzoek. Zodra deze is voldaan zal jouw telefoon nummer worden toegevoegd aan de elektronisch deurvergrendeling van de zijdeur en kun je door gebruik van de mobiele telefoon onbeperkt de gym in.

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe wetgeving omtrent bescherming persoonsgegevens in werking. Rugbyclub The Pink Panthers hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In onze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Deze policy is te vinden op onze website: https://www.rcthepinkpanthers.nl/club-documenten/

Nav de AVG vragen wij in het inschrijfformulier om toestemming voor het verwerken van uw gegevens

Voor meer informatie, neem contact op met de teammanager van jouw team, of stuur je een mail naar de ledenadministratie van Rugby Club the Pink Panthers.

  brand
  brand
  brand
  brand
  brand
  brand