SPONSOREN

Trots op onze Sponsoren en donateurs

The Pink Panthers, de Rugbyclub uit de Utrechtse heuvelrug, is een club met 2 heren-, 1 dames- en ook nog 9 jeugdteams.
Onze club bestaat uit circa 300 spelende leden en is daardoor een van de grotere rugbyclubs uit Nederland. 
De kernwaarden van Rugby zijn Respect, Vertrouwen en Teamwork, mede door deze kernwaarde groeit de sport rugby enorm. 
Rugbyclub The Pink Panthers kan worden omschreven als een echte familieclub. Inmiddels zijn er dan ook meerdere generaties aan ons verbonden.

Bij RC The Pink Panthers is iedereen welkom; man of vrouw, jong of oud, dik of dun, rijk of financieel iets lastiger, wij maken geen onderscheid. Samen willen we ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen tot sterspelers. Om dit te bereiken maken wij gebruik van donateurs en sponsors, wij zijn ook ontzettend trots op huidige sponsoren die ons een roze hart toedragen.

Hoofdsponsor worden?

Ook sponsor worden en samen een langdurige samenwerking opstarten?

Wij zijn op zoek naar sponsoren met een spraakmakende naam en visie. Want om the Pink Panthers te sponsoren moet je wel een beetje lef hebben.
Wij zouden het geweldig zouden vinden met met jullie naam onze sport te mogen promoten.

Maar “whats in it for me”?.  Een samenwerking aangaan betekent dat er een win-win situatie ontstaat. Hiervoor hebben hebben wij diverse pakketten samengesteld voor zowel een beperkt of een iets groter budget. Denk aan onze Business club,: netwerken met gelijken, een Rugby clinic op maat voor jullie team en/of gebruik van onze Heerenkamer voor een inspirerende SCRUM-sessie tijdens onze trainingen.  Standaard zetten wij onze sponsoren in het zonnetje op onze social media en krijgt u de kans om uw diensten onder onze leden en volgers extra onder de aandacht te brengen. Uiteraard zijn sponsoren altijd welkom op onze mooie club tijdens onze wedstrijden of andere activiteiten. 

Via deze link vind u onze sponsormogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat te maken, zodat het perfect aansluit bij uw wensen.

Let’s give it a TRY!

Meer weten?
sponsor@rcthepinkpanthers.nl

Met Ovale  groet,

Sponsorcommissie RC The Pink Panthers

Kim Veenhof
Maarten Tigchelaar
Vincent Lehman