Zeist

bannerRC The Pink Panthers start eind augustus 2016 weer met het aanbieden van rugby voor jonge kinderen in Zeist! Een hele mooie kans om kennis te maken met deze supersport!

Waarom rugby?
Rugby is een stevige maar eerlijke teamsport met veel variatie. Het biedt de kans om je krachten echt te meten en je energie kwijt te raken. Naast loopvermogen, balgevoel en inzicht vraagt het ook om durf, teamgeest en erg belangrijk: zelfbeheersing en respect voor de ander.

Voor elke lichaamsbouw is er een positie op het veld. Sterker nog, je hebt mensen nodig van elke lichaamsbouw om het spel te kunnen spelen. Het is een contactsport waarbij je elke speler nodig hebt om te kunnen winnen. Dit maakt het een sport die veel kameraadschap brengt. Kortom, rugby draagt bij aan een stevige en sportieve basis voor kinderen – die verder gaat dan alleen bewegen!

Voor wie is het?
Voor jongens en meisjes van 6 tot en met 9 jaar. Kinderen die ouder zijn nodigen we van harte uit om te komen trainen in Driebergen bij de club op Woerd 5.

Wanneer en waar is het?
De training vindt plaats op woensdag tussen 16.00 en 17.00u op het Bisonveld in Zeist (ingang op de hoek van de Woudenbergseweg en Laan van Beek en Royen). Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Gedurende de schoolvakanties is er geen training. De oudere kinderen spelen met enige regelmaat een wedstrijd of toernooi mee op zaterdag in Driebergen of bij ontvangende clubs. De wedstrijden zijn voor deze leeftijdscategorie zeer laagdrempelig en het spel is uiteraard veel belangrijker dan het winnen.

Wat kost dat?
Contributie bedraagt EUR 105,- per jaar. Er is de mogelijkheid om 6 introductietrainingen mee te draaien voor het bedrag van EUR 15,-. Daarvoor krijg je een bitje en ben je verzekerd bij de bond. Wij zorgen voor professionele trainers en een afgestemd trainingsprogramma. Ook betalen we de veldhuur uit de contributie.

Wat heb ik nodig?
Rugby is een contactsport dus sterke kleding is handig. En reken er op dat de kleding vies kan worden… Sportschoenen zijn uiteraard een pré. Bitje is verplicht maar krijg je bij aanmelding van ons.

Inschrijven?
Inschrijven is heel gemakkelijk. Kom gewoon naar de training en meld je bij de begeleiding. Bij iedere training zorgen wij dat er inschrijfformulieren klaar liggen en wij verzorgen de rest.

Vragen?
Voor vragen over de training in Zeist kun je contact opnemen met Jeroen Sleijffers (+316 53315302) of Frank Jansen (+31622253765). Aarzel niet!

© RC The Pink Panthers is online met BOX77