13/04/2022 0 Comments

Verkeershinder de Woerd

Stedin is druk met de voorbereidingen voor het verbeteren van het elektriciteitsnet. Belangrijk: vanaf 19 april niet meer parkeren op de club.

Op de informatie avond van Stedin hebben we te horen gekregen dat er best wat werkzaamheden zullen zijn op de weg voor de club. Op het bijgevoegde kaartje kun je zien wat er allemaal gaat gebeuren.

Kortom, van 19 april tot 29 juli kun en mag je niet parkeren op de parkeerplaatsen langs de weg naar de club. Je zal moeten parkeren op de parkeerplaatsen van Hoenderdaal of achter het voetbalveld tegenover Hoenderdaal. Mocht dat niet lukken mag je parkeren op de parkeerplaats van het kantoorgebouw aan het begin van Hoenderdaal, aan de rechterkant, direct na de rotonde. Uiteraard moedigen we je aan, als dat kan, op de fiets te komen!

Het is wat het is, op drukke dagen zorgen de gemeente en Stedin voor verkeersregelaars. Daarnaast zullen we het met zijn alle zo overzichtelijk en veilig mogelijk moeten houden. Dus heb geduld, rij niet helemaal door, want het pad naar de club zal niet breed zijn. Dus voor de veiligheid van de lopende en fietsende club- en teamgenoten, niet doen!

Voor de zekerheid, nogmaals, kom zo veel mogelijk op de fiets, en bij twijfel, parkeer bij Hoenderdaal en loop het laatste stukje naar de club. Lekker sportief!

Share :