04/02/2022 0 Comments

Vacature sponsorcommissie

(gemiddelde inzet 4 uurtjes per maand)

Ben jij mijn nieuwe “collega’ bij de sponsorcommissie van The Pink Panthers of ken jij iemand die samen met mij dit wilt oppakken? Heb je goede ideeën en denk je graag mee? Laat je horen! Door verschuiving in de commissies zoekt de sponsorcommissie twee nieuwe “Panthers” die het leuk vinden om actief aan de slag te gaan.

Bij de Pink Panthers is iedereen welkom; man of vrouw, jong of oud, dik of dun, rijk of financieel iets lastiger, wij maken geen onderscheid. Samen willen we ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen tot sterspelers.

Om dit te bereiken maken wij gebruik van donateurs en sponsors, wij zijn dan ook ontzettend trots op de huidige sponsoren die ons een roze hart toedragen.
Samen met jou gaan we werken aan een nog sterkere verbinding tussen club en sponsoren.
Plannen we met de activiteitencommissie leuke evenementen waar we de sponsors extra in het zonnetje zetten.

Naast het onderhouden van deze leuke contacten gaan we ook op zoek naar nieuwe sponsoren want wat goed is voor the Pink Panthers is goed voor de sponsor en omgekeerd.

Wij zien interessante mogelijkheden met thema’s op sociaal maatschappelijk gebied, gezondheid, samenhang in de maatschappij, sport of duurzaamheid.
Wij weten dat hiermee een enorme positieve ‘spin-off’ en exposure is te genereren.

Wil je meer weten? Bel of mail!

Met Ovale groet,

Kim Veenhof
Voorzitter Sponsorcommissie

06-41841811/ sponsor@rcthepinkpanthers.nl

 

Share :