Rabobank Clubkas

bannerRabobank Clubkas Campagne!
Om te mogen stemmen moet je ingeschreven zijn als “lid” van de Rabobank! Dit ben je niet automatisch met een bankrekening. Lid worden kan hier (klik Hier). Je kunt checken of je al lid bent via Rabo Internetbankieren, ‘Mijn gegevens’. Je ziet dan ook gelijk of jouw e-mailadres bekend is bij de bank. Alleen als dat bekend is, ontvang je vanaf 25 oktober een persoonlijke stemcode.

Het is zo ver de Rabobank Clubkas Campagne 2019 is weer van start gegaan! Dit jaar gaat Rabobank 150.000 euro uitreiken, verdeeld over 135 verengingen. De Pink Panthers zitten hier ook bij en om een zo groot mogelijk deel te krijgen hebben we alle Rabobank bankhouders nodig! Deze mogen namelijk (as ze lid zijn) 5 stemmen verdelen en elke stem is geld waard voor de Rugby Club! Hieronder vind je alle informatie over hoe jij je steentje kan bijdragen voor RC The Pink Panthers.

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne
De Rabobank verdeeld 150.000 euro onder de 135 deelnemende verengingen. Om dit zo eerlijk mogelijk te doen verdelen ze het geld aan de hand van stemmen. Alle Rabobank bankhouders kunnen “lid” worden en vervolgens 5 stemmen verdelen. Hierbij mag je 2 stemmen toe verdelen aan de Pink Panthers en 3 stemmen aan de andere verengingen. Elke stem is tussen de 10 en 20 euro waard (hangt af van het aantal stemmers). Naderhand worden de stemmen geteld en het bedrag overhandigd aan de sportclubs. Het is dus echt belangrijk dat iedereen met een Rabobank bankrekening zijn stem geeft aan de club! We willen je graag vragen om de overige stemmen te geven aan onze vrienden van Carnavalsvereniging de Sparrenarren en de Scouting in Driebergen.

Wat is “lid” worden
Je bent niet gelijk “lid” als je een Rabobank bankrekening hebt. Hiervoor moet je ingeschreven zijn. Het lid worden is compleet kosteloos. De voordelen van lid worden zijn; meebeslissen met uw bank, vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij krijgen en lokale en landelijke ledenaanbiedingen ontvangen. Voor meer informatie over “lid” worden, klik hier.

Stappen plan stemmen!

  1. Heb je een Rabobank bankrekening (of meer), schrijf je dan snel in als lid! Dat kan hier (klik hier).
  2. Wacht op de bevestiging (binnen twee werkdagen).
  3. Als lid ontvang je een bericht met de stemcode!
  4. Stemmen maar! Dit kan tussen 1 oktober tot en met 15 oktober.

© RC The Pink Panthers is online met BOX77