18/04/2023 0 Comments

Pink Panthers 1 is kampioen in 3e klasse Noord-Oost

Spanning op en top afgelopen zondag bij de kampioenswedstrijd van PP1. Het hele seizoen waren zij al ongeslagen wat er toe resulteerde dat zij vroeg in de competitie al kampioen konden worden.

Om 14:00 uur stroomde de toeschouwers al binnen en ook onze jeugdspelers stonden klaar in tenue. Zij mochten samen met de spelers het veld op lopen.

Langs de zijlijn stonden nieuwe statafels en een biertap omdat er veel mensen verwacht werden. Niets was minder waar, langs de lijn stonden al snel meer dan 100 toeschouwers om de wedstrijd PP1 – RC Dwingeloo te volgen.

Na tien minuten werd al snel duidelijk dat de Panthers een maatje te groot waren voor Dwingeloo. Eindstand: 92-12. PP1 IS KAMPIOEN!

Na het laatste fluitsignaal was één groot feest met roze en blauwe rookbommen, juichende supporters en hele trotse spelers. Als klap op de vuurpijl maakte zanger Bas het feestje compleet en bleef het nog lang gezellig op de club.

Nogmaals de felicitaties naar Pink Panthers 1: alle spelers, assistent coach David, teammanager David en natuurlijk hoofdcoach Xander. Wij zijn trots op jullie 👏🏼

Ter info: eind mei spelen de mannen nog een promotie/degradatie wedstrijd om weer terug te kunnen naar de tweede klasse.

 

Share :