24/08/2023 0 Comments

Introductiecursus 26 september 2023

Ben jij op zoek naar een team sport waar respect, kameraadschap en hard werken centraal staan?
Wil jij in 6 weken alles te weten komen van Rugby en fit worden? DAT KAN!

Waarom Rugby?

Rugby is een teamsport waarin iedereen kan mee doen. Sterker nog, je hebt mensen nodig van elke lichaamsbouw om het spel te kunnen spelen. In totaal wordt het spel gespeeld met 15 tegen 15. Het is een contactsport waarbij je elke speler nodig hebt om te kunnen winnen. Dit maakt het een sport met veel Kameraadschap. De sport is gebaseerd op Respect. Iedereen luistert naar de referee en dit houdt het netjes en leuk. Kortom, Rugby is een prachtige sport om te beoefenen.

Kennismaken met Rugby en RC The Pink Panthers

Ben jij boven de 18 jaar? Dan raden wij je aan om mee te doen met onze introductiecursus! RC The Pink Panthers start in september opnieuw met een Introcursus. Hierin gaan we met een groep van circa 15/20 mensen, zowel een groep mannen als een groep vrouwen, de fijne kneepjes van rugby doornemen. Het betreft 6 trainingen verspreid over 6 weken op dinsdag avond van 20:00 tot 21:30. Hierin leer je pasen, tackelen, spelsituaties en de derde helft.
De introductiecursus start op 26 september.

Kosten en benodigdheden

Rugby is een contact sport dus sterke kleding is handig. Het bitje krijg je van uit de rugby club. Meedoen op sportschoenen is mogelijk, maar voetbal of rugbyschoenen zijn wel prettig als het gras nat is. Deze 6 trainingen en een bitje zijn 25 euro.

Aanmelden kan via deze link. 

 

 

Share :