HOOFDSPONSOR WORDEN?

Ben jij de nieuwe hoofdsponsor van the Pink Panthers of ken jij de nieuwe  hoofdsponsor van ‘De leukste rugbyclub van  de provincie Utrecht’? 

The Pink Panthers geeft de hoofdsponsor een positieve naamsbekendheid in wijde omgeving. Je staat benoemd op onze shirts en wij spelen door het hele land. 

Voor het nieuwe seizoen en minimaal nog twee seizoenen daarna, willen wij graag weer een sponsor en partner aan onze vereniging verbinden. Ons uitgangspunt is dat de bal ovaal is en in synergie verbindt, we zoeken altijd naar een win win situatie. We stemmen graag jouw ideeën af op onze mogelijkheden en ervaringen.

Wat goed is voor the Pink Panthers, is goed voor de sponsor en omgekeerd. Wij zien interessante mogelijkheden met thema’s op sociaal maatschappelijk gebied, gezondheid, samenhang in de maatschappij, sport en/of duurzaamheid. Wij weten dat hiermee een enorme positieve ‘spin-off’ en exposure is te genereren.

Wij zijn evenzeer nieuwsgierig naar de visie van jouw bedrijf. Denk ook aan een co-sponsorschap met bedrijven waar je mee samenwerkt. Dat biedt nog meer mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar de kosten om hoofdsponsor te worden?

Business sponsorpakket

€ 7.500 per seizoen

  • Shirtsponsor Senioren Heren
  • Gebruik faciliteiten 2x per jaar (Heerenkamer of Zaal) 
  • Rugby Clinic voor 15 personen (2x per jaar) 
  • Hoofdsponsorbord
  • DM naar alle leden 
  • Special Event

Nieuwsgierig geworden of wil je meer weten?

Aarzel niet en neem meteen contact op met de Sponsorcommissie, lets give it a TRY!