04/03/2021 0 Comments

Definitief een streep door Competitieseizoen 2020-2021

Deze week is vanuit de Nederlandse Rugbybond bevestigd dat er definitief een streep door het competitieseizoen 2020-2021 wordt gezet. De situatie is zo lang mogelijk aangekeken en er waren meerdere scenario’s geschetst, maar helaas is het tijdsbestek nu te kort om nog een competitie seizoen op te starten.

Afgelopen maanden hebben we gelukkig niet stilgezeten en zijn er meerdere alternatieve trainingen opgesteld door onze technische commissie. Onze senioren hebben wel een tijdje stil gezeten, maar inmiddels heeft de TC de PPPPRP (Pink Panther Post Pandemic Recovery Parcours) opgestart: in tweetallen doe je oefeningen in je eigen tempo en je eigen tijd.

De jeugd heeft gelukkig een hele tijd door kunnen trainen en de afgelopen weken hebben we getraind voor de Inter Pink Panther Sevens Games. Aankomend weekend speelt de KTBM de wedstrijden van 10 tot 11 en de CJC van half twaalf tot half een.
Samen met de Rugby Bond en andere rugbyclubs zijn we aan het kijken naar mogelijkheden voor vriendschappelijke wedstrijden voor zowel de jeugd als senioren. Zodra hier meer over bekend is, komen we zo snel mogelijk bij jullie terug.

Share :

Leave A Comment