Rugby Clincs

Rugby Club the Pink Panthers Driebergen, Business Clinic

Een mooie gelegenheid om eens de koppen bij elkaar te steken
  • Rugby kent geen uitblinkers die het spel alleen kunnen maken, alleen met teamwerk en afgestemde actie en ondersteuning kom je verder.
  • Iedereen heeft zijn plek binnen het team, welke capa- citeiten je ook hebt en die zet je zo goed mogelijk in.
  • Zonder inzet en voorwaarts bewegen wordt je vanzelf teruggedreven, ook al ben jij aan de bal.
  • Om te winnen moet je de confrontatie aan durven gaan.
  • Afspraken en respect zijn de basis voor succes.De Business Clinic wordt gegeven en begeleid door zeer ervaren rugbytrainers en bekendheden uit de Nederlandse rugby wereld.

Rugby is een sport voor hooligans gespeeld door gentlemen. Het spreekt voor zich dat binnen de clinic de normale harde contact momenten van het rugby worden vermeden. De zeer ervaren trainers passen de oefeningen en speelwijze op de groep aan. Voor alle veiligheid krijgen de deelnemers een stevig rugbyshirt en een bitje voor de bescherming van het gebit.

Kortom een rugby clinic is de uitgelezen kans om de teamspirit en samenwerking binnen een afdeling (weer) eens goed op de kaart te zetten, daarbij is het natuurlijk ook een gezellige en bovenal leerzame ervaring.

De rugby club the Pink Panthers beschikt over een mooi clubhuis met moderne kleedkamers en douches, een Herenkamer annex een pub, een krachthonk en een kantine met een extra feestzaal. De locatie leent zich uit- stekend voor een lunch of een afsluitend diner eventueel met barbecue of Indonesisch buffet. Een combinatie van de clinic met een interne vergadering behoort eveneens tot de mogelijkheden.


Meer informatie:

Herma Klaassen

Mail: rugbyclinics@rcthepinkpanthers.nl

Telefoon: +31 (0)6 – 52136073

© RC The Pink Panthers is online met BOX77