20/12/2020 0 Comments

Kerstboodschap Voorzitter

Lieve Panthers, waarde leden, beste vrienden en vriendinnen,
Ondanks dat we een sportieve start van het seizoen met onze nieuwe hoofdtrainer Sacha hebben gehad zijn er dit jaar helaas geen kerstvieringen en nieuwjaarsborrel voor onze club, zelfs niet voor de jeugd zoals achter mij. Dat is jammer, en hoewel deze dagen nu misschien donkerder en kouder aanvoelen dan andere jaren, toch ook dit jaar zullen na Midwinter, dus vanaf 21 december, de nachten weer korter worden en de dagen langer.

Ook zijn de verwachtingen voor onze rugbyclub voor de komende tijd een stuk zonniger. Met de komst van de vaccinatie is er ook weer vooruitzicht op:
– het spelen van competitie, hiervoor heeft de bond al verschillende scenarios opgesteld. Houd je Pink Panther app in de gaten voor het laatste nieuws. Nog steeds te downloaden via de Apple Store of de Google Play Store
– het weer kunnen toejuigen van de spelers en het spel vanaf de zijlijn,
– en, het samenkomen na de wedstrijd en trainingen voor gezelligheid in persoon

Vanwege de huidige lockdown zullen we nog even moeten volhouden, maar toch wil ik alvast mijn dank uitspreken voor de hartverwarmende inzet van de clubleden en de vastberadenheid waarmee jullie elkaar en de club hebben gesteund. Denk bijvoorbeeld aan het opvangen van de financiële klappen door deelname aan de Roze Hart acties. Zoals de online veiling, online pub quizzes, de mondkapjes actie en met de groei in het aantal donateurs.

Mijn dank gaat ook uit naar:
– Alle ouders die de extra moesten rijden, niet mochten toeschouwen, maar wel toch de kinderen elke week weer de mogelijkheid hebben gegeven om te blijven sporten
– De trainers die ondanks het afschaffen van de wedstrijden met veel energie en enthousiasme creatieve trainingen hebben neergezet.
– Onze nieuwe horecavoorzitter Tyrone Paping die druk bezig met het organiseren van de bar en keuken voor 2021.
– En, natuurlijk aan alle andere vrijwilligers die hun actieve bijdrage leveren.

Om af te sluiten wil ik iedereen veilige en mooie feestdagen toewensen en een gezond en bruisend 2021. Ik zal erop proosten dat we met alle Panthers het volgend jaar weer samen kunnen vieren!

Met ovale groet en tot volgend jaar,

Marten Kampman
Voorzitter Rubgy Club the Pink Panthers

– de speech van de voorzitter is ook live te bekijken in onze PP app.

Share :

Leave A Comment